Rhodos

Nu kommer lite bilder från Rhodos! :)



Molnig bild från planet. ;)



Kommit fram till Rhodos och hotellet.
Fråga mig inte vad jag gör.. xp



Vårt hotell. The Forum Beach. :)



Poolbaren. :)



Precis kommit hit. c:



Ska snart gå ner till stranden, :)



Det va ganska kallt i havet, eller ah, 20 grader ungefär. :) wii !





Vattengympa. :)




hotellet



Mm.. pizza från hotellet. Jättegod! :)


 
Jag. :)



Vet inte varför bilden blev sne, försökte vrida den.. men ah, ni får böja på huvet helt enkelt. ;)



Aw, ser ni den söta åsnan i bakgrunden?? :) <3



De vita Lindos husen. :)



Nee, detta va hemskt enligt mej! :( åsnetaxi! ser ni vad ledsna de stackars små magra åsnorna ser ut! :( dom satte feta gubbar på! och tvingade dom att gå ända upp till Akropolis ruinen eller vad det är., i den värmen! det var 365 trappsteg att gå! åsnorna stod packade och väntade på att få bära upp ennu en fet, lat, turist.
vi vägrade åka!
fy!



Cool bild ja tog tycker jag.. ;)



Nån snäll engelsman som tog på oss alla. jag blev ful men annars va ju kortet fint. fin bakgrund oså.. ;)



Böj på huvet igen.. ;)



Detta får va sista bilden för idag, orkar inte mer nu. :)

mamma, lillasyrran Disa och jag på en jättefin strand i Lindos. <3

Ha det bäst!

// Anja <3







music

Tänkte slänga upp lite brabra musik här nu ;3


Danmarks bidrag till ESC i år, braa låt :3



Bra låt, men hon sjunger inte jättebra faktiskt :p



Asbra låt, söt pöjk ;)



Detta måste vara jordens finaste låt?!?!
Asbrar iaf ;)



Det var lite låtar jao, hejdå ;)

// Clara ♥

Hemma igen :)

Kom hem från Rhodos nu i söndagskväll. Vi har haft det jättegött och bara gått runt och strosat i den vackra miljön. Jag visste inte att det fanns palmer med det fanns det. :) Vi tog många fina bilder, som några kommer upp här på bloggen när jag får tid. :)

Just nu har jag väldigt mkt att göra. Det är mkt svåra prov i skolan att plugga till, kemi och fysik.. dom ämnerna jag har typ svårast för.

Och sen har jag teatern. :) vi har premiär på fredag med en teateruppsättning som heter Ronja Rövardotter. Den är ju bra för att alla känner till den.
Den sätts upp utomhus i vattenledningparken i Eksjö. Det kommer vara staket runt, och vi kommer vara där på scenen. Det är 10 föreställningar. Två helger spelar vi. 1 föreställning på fredagen, 2 på lördagen och 2 på söndagen. 
Det kommer bli superroligt! ;D

Vi har gjort om den lite, den kommer inte att bli exakt som Ronja filmerna, utan lite mer modern. Vildvittrorna som i filmen är elaka fåglar har nu blivit hemska mobbare med läskig sminkning och svart, röda kläder.
Rumpnissarna har mörkgrön/bruna dräkter på sig och ska ha stor näsa tror jag. :) väldigt söta! ^.^
Rövarna är väldigt tuffa. Jag spelar rövare. c: Vi är bara tjejer som är rövare, ja, förutom Birk och Skalle-Per då. Det är meningen att man inte riktigt ska se om vi är killar eller tjejer. Typ pojkflickor. ;)
Ska inte avslöja för mycket! om ni vill veta får ni faktiskt komma och kolla! vart ni än bor i detta avlånga land! ;)

Imorgon är det genrep. Det ska köras ute och kommer vara precis som en riktigt föreställning. Vi ska träffas så fort vi kan efter skolan så man kan fixa mask, peruk och kostym.
Kläderna är inte så sköna, väldigt varma, och skorna obekväma. Men det får man stå ut med. ;)
På torsdag ska alla hjälpas åt att sätta upp staketet runt parken.

Jag har blivit ombedd att ersätta rövaren Lill Klippens roll på lördag för hon som ska spela den rollen skulle tydligen inte vara där då. Jag blev lite förvånad men sa att jag kunde göra det. Man mst ju ställa upp. Nu sitter jag hemma och pluggar in rollen för fullt! Gud, tänk och jag gör bort mig totalt? Nej nu ska man tänka positivt. :)

Nu ska jag inte snacka mer teater. ;)

På torsdag är det bara 2 VECKOR KVAR TILL SKOLAVSLUTNING! :D kan knappt fatta att ett helt läsår kan gå så otroligt snabbt? :o allt bara svichar förbi en, och snart är man en gammal tant som bor på ålderdomshem och bara käkar potatismos för man inte har nåra tänder kvar..och man är helt senil o kan inte gå på toa själv..och dreglar och..FY! nej asså nu överdriver jag nog. Det är faktiskt ganska långt kvar tills dess. Jag är ju bara 14.

Fortfarande vet jag inte alls vad jag ska ha på mig på avslutningen! Känns som om alla har fixat det utom jag.. :s
Och inte kommer jag ha ngn tid att åka till jkpg eller vetlanda och kolla på klänningar och skor. För jag är ju uppbokad med föreställningar nu dom två helgerna före till skolavslutningen! :o
Vi får inte klippa oss, slinga eller färga håret, eller permanenta oss för Gunnar, regissören på teatern.. jag som ville slinga och klippa mig innan.. :(

Detta blev ett långt inlägg! :s :D

KOM OCH KOLLA PÅ RONJA NU!

Biljetterna kostar:

Barn (upp till 16 år) : 80 :-
Vuxen: 150 :-
Familj (2 vuxna 2 barn): 380 :-

Kramar ! ♥

// Anja


 

 


Gamla kaninbilder

Hittade lite bilder på kaninerna, som är väldigt gamla, då Freja fanns, åh, miss her ♥♥



En styck Freja, kan ju säga redan nu att många av bilderna är riktigt dåliga, mobilkamera med 0.0 megapixel på dom flesta bilderna typ, hah



Felicia



Mina pluttar ♥




ojojoj vad suddig, men alltid lika fin !



söötnööt



kan man bli sötare?



oj vad gammal bild, så liten jag var! Och nej, jag ligger inte på kaninerna om nån skulle tro det.




Kitty o jag, i början när vi hade henne tror jag c:



Kitty första dagen vi hade henne :3


'

Hittade inte orginalbilden, denna är gräset redigerat på, men inte allt xd aja, Kitty är söt iaf ;)



Kitty sööt :3



Hittade bilden från ridlägret också, ett år sen nu, och jag ser konstig ut på det kortet, därför jag målade för :o
Den bilden hänger på min vägg, tillsammans med rosetten vi fick, saknar det såååhääääär mycket! Kommer lipa i sommar när jag ser Camparie, haha, fina hästen! ♥

Det var nog allt för stunden ;)


// Clara ♥

rosa

En design jag gjorde för ett tag sen, men har inte lagt ut den här, alla nya är i kameran inte inlagda i datorn :c



Börja med basecoat, eller stärkande :)



Sedan tog jag ett ljusrosa nagellack från Claudia, färgen heter Cherry Blossom tror jag, två lager, så det vlir helt täckande :)



Sedan glömde jag nog o fota ett steg, men man gör ränder, varannan vit varannan silvrig, båda två är i märket Kiss, nail art liners, det finns ju 3-pack, jag har den med vit, svart o silver.




Sedan överlack, Seche Vite, eller hur det stavas ;)


Det var den designen^^


// Clara ♥

shorts

Kom på att jag aldrig la upp bild på shortsen jag "gjorde om", alltså, satte dit en spets ;)



Mina ben ser wierd ut på bilden :ooooo




Fin bild jaoo, nä men spetsen syns ju liite iaf ? ;)



CHIC yooo ;)
Gamla short jag aldrig användt typ, dom blev inte lika tråkiga nuu ;)


// Clara ♥


eurovision

Ikv är det ju eurovision, har köpt godis, och min sis o jag köpte en Ben&Jerry o ska dela på, behöver nog det om vi ska orka sitta uppe till halv ett ;) Hoppas ju såklart att Loreen vinner, men har inte hört alla än, missade första del-semifinalen eller ja, vad man ska kalla det ^^

Anja kommer hem imon btw, ååhhhh vad hon är saknad! Har fått ett par sms från henne, och "stackarna" har det lika varmt som vi här, irriterande o åka bort den veckan det är asfint här i sverige, men men, ändå skönt för dom :3

om exakt en månad drar vi till Mallorca, känns super! Bara två skolveckor kvar nu, sen två friluftsdagar o klassens dag, o så skolavslutning :D sen fyller jag år också ;)

ska försöka lägga upp någon nageldesign nu ikv, om jag hittar någon (?) ;)


// Clara ♥

VIKTIGT! VIKTIGT! VIKTIGT!

Kan varna om att detta inlägget kommer bli långt o jobbigt att läsa, mobilbloggar nu. Iaf, i ett inlägg skrev jag ju att felicia hade blivit utsläppt osv, när jag kom hem i tisdags var hon på tomten, utelåst från sin bur, dagen innan hade jag fått veta att förra lördagen hade en tjej här i ekhåla blivit av med sin kanin, och buren var uppklippt, och helt förstörd typ. Kaninen har antagligen blivit stulen. nu, på natten mellan torsdag och fredag har en av mina bästa vänner blivit bestulen på två kaniner, burarna var tomma på morgonen när hon skulle till skolan, tänker inte gå in på mer detaljer, vi har gått o letat i stort sätt hela dagen, utan att hitta mista spår, både tjejen som blev bestulen förra lördagen och min kompis har anmält. Ingen vet vart kaninerna tar vägen, säljs dom vidare? Utsläppta någon annan stans? Och framförallt, vem är det som går o göra sånna IDIOTISKA saker?! Hur har man samvete att ens tänka tanken att sno någons bästa vän? Jag förstår inte poängen i det hela, vem mår bra av att göra det?det är synd om alla inblandade ju, synd om tjuvarna som är så dumma att göra det, synd om Kaninen, synd om ägaren, ingen får ut något av det. Jag kan säga att jag hade SJUKT tur att felicia var kvar, vet inte vad jag hade gjort annars.. Vill bara uppmana alla er kanin ägare i ekhåla och runtomkring, att hålla ett extra öga på Kaninerna, kolla till dom ofta, man vet inte vem offret är nästa gång, man tror att nä, det händer inte mej, men, nån måste väl vara nästa. Ah, skrev detta inlägget för att jag vill att folk ska veta, så vi får stopp på detta hemska, det ska inte behöva hända fler gånger, och ja, håll lite extra koll, helt enkelt, och även om ni ser att nån säljer kaniner, och verkar lite konstiga, tveka inte o kolla upp det! Tack ni som läste, och jag hoppas ni förstår vad jag försöker säga! Det var nog allt jag hade att säga, ha det bra! // Clara♥

Blommor

Denna nageldesignen gjorde jag för ett tag sen, superenkel men väldigt vårig/sommrig!



Underlack / stärkande





Dom här färgerna valde jag, du behöver även papper och en tandpetare :D



Sedan typ.. tar du ett nagellack, klickar ut en klick på ett papper, tar tandpetaren och gör små prickar i en cirkel, 5 st, oså gör du så med några färger :3




Sedan tar du några färger till c:



Sedan tar du ett gult lack och gör en liten prick i varje blomma :D



yoyoyo



o sen överlack ;)



Kärlek till detta, köpköpköp :D


// Clara♥

blubb blubb

Hejhej :) Har blivit lite off dom senaste dagarna, har itne suttit vid datorn nåt, pluggat till prov o skit :/ Iaf, vi har asfint väder här i ekhåla, 25 grader o strålande sol, härligt som bara den, kan berätta lite vad som har hänt typ.. dom senaste dagarna..

I måndags efter skolan så hängde Moa med mej hem, o vi typ, åt lite, sen bytte vi om o cyklade ner till rolandsdamm, sen låg vi där o stekte, och efter det sprang vi runt sjön, sprang tillbaka till rolandsdamm o la oss o stekte lite till, sen var det planerat att vi skulle bada, men det var svinkallt , så vi kom inte i D: Btw, tog mitt första dopp i söndags, ute i stugan :D

I tisdags efter skolan så cyklade jag hem, och sen åkte jag nästan direkt till stallet o red, red Larissa, första gången sen hon var halt, pigg o lite stark, men sjukt mysig och asrolig o rida, så det gick super (y) Sen åkte jag hem o duschade o pluggade till proooov.

idag har jag typ.. vatt i skolan, o när jag kom hem la jag mej o solade, hah, sköönt :)

Btw, igår när jag kom hem från skolan o skulle släppa ut kaninerna, så är Felicia lös på tomten, och jag börjar undra hur hon kan har rymt, och sprang direkt till buren o kollade, o allt är helt stängt, inga hål någonstans, och i måndags fick jag höra att en tjej här i stan hade fått sin kaninbur typ.. uppklippt och helt förstörd (?) och kaninen var helt borta, har inte kommit tbx än, o detta hände i lördags, så ja.. jag antar att det är någon som har varit inne på tomten o släppt ut Felicia, strax efter att jag åkt till skolan, för hon hade all mat och allt vatten kvar, så hon hade inte fått dricka på hela dagen, och det var svinvarmt, iaf, hon var livrädd för mej, och jag fick inte in henne förän på kvällen, och nu.. hon litar inte riktigt på mej, springer iväg så fort jag närmar mej och är lite överdrivet rädd bara, så är sjukt rädd för att nån ska göra samma sak igen :o lite läskigt..

Aja, nu blir detta värsta långa inlägget med massa jobbig text bara, haha, ska lägga in nån nageldesign nu ikv också ;) Fick ett sms av Anja i måndags också, dom verkade ha det bra, men har inte hört nåt mer av henne sen, läängtar efter henne ! ♥


// Clara ♥

Nu drar jag! :D

Nu lyfter planet om en halvtimme! Rhodos here I come! :D Ha det så bra i Sverige så hörs vi om en vecka! Kram Anja <3

Nice

Kan slänga upp lite bilder från när vi var i Nice ( Italien ) eller... äre Frankrike? hahaha, dör, men.. äh skit samma, Nice vare iaf, hah ;)



Detta var första bilden jag tog med kameran.. HAH, typ xd



Men hur söta? Fina Freja ♥



O en jätteful bild på Kitty också, hah,

NUU ska jag lägga upp lite bilder från Nice ;)




Nä, var tvungen, en grannes katt ^^


Nu  - Nice ;)



Hotellet







Hamnen









Poolen



Fååågel



utsikt ;3







HAHAHAH, var lite busig o smygfotade en killes hund ;)



Det var bröllop mitt på gatan, så vi smygfotade det också :D

Hennes kläning ♥




Snyggt namn ;)





Monaco, vi åkte dit en dag också, ska ha massa bilder från en hopptävling (hästar), ska se om jag kan leta upp några ;)



Nåt fint hus .. ? xd





Asfin strand åkte vi till, och nej, detta är inte stranden, tror jag, hah, det var sandstran ;)



Ronaldos fotavtryck, i Monaco :3






hheeest!



Hopp



Tävlingen var mitt i stan, där det var massa liv, brandbildar, tutande bilar, mycket folk, varmt osv, hästarna var nog rätt stressade, stackarna :/ Men dom gjorde det dom blev tillsagda o göra, och hoppade o var snälla :)



rooompa




det var lite bilder ;) Var några år sen vi var här, kommer knappt ihåg xd


// Clara  ♥

Var bara tvungen..




HAHA, va bara tvungen att lägga upp en bild på han från Ice Age. xD Tycker han är så himla skön, helt klart han som livar upp hela filmen! ;)

// Anja

Isadoras vår/sommarkollektion Papagayo

Papagayo




Detta är Isadoras färgsprakande sommarkollektion! :)

Papagayo betyder papegoja på spanska.
Kollektionen är inspererad av papegojans fina färger! :)


Ara chloroptera



Papagayo Blue, Blue Lagoon, Surfers Paradise, Hot Hibiscus,
Bird Of Paradise, Aloha, Bananas, Marzipan.



Detta är några av färgerna från Isadoras nya vår/sommarkollektion 2012.
Kollektionen innehåller 12 nyanser. 8 av dom på bilden ovan, som är helt nya! Dom andra 4 nyanserna har varit med i kollektioner innan. :)

Jag älskar alla färger! Själv äger jag Aloha och Marzipan! ♥
Det är wide brush vilket jag tycker är bra! Kan behövas 2 lager innan det täcker helt.

Lacken kostar 69:-

Rekommenderas verkligen! ;)

// Anja ♥


Rhodos! <3

Hejhopp! :D

Just nu njuter jag av långhelgen, torsdag fredag lördag söndag! :) asgött. Men min ledighet fortsätter faktiskt nästa vecka också. Jag ska nämligen till Rhodos. :D
Idag har jag börjat packa. Min resväska väger 5.7 kg än så länge, och är nästan full.. :o

Jag har inte lagt in ngt om naglar på superlänge nu..detta är ju e nagelblogg, så det känns lite oansvarigt. ;o
Men det får komma några designer när jag kommer hem sen. :) Clara kanske kan vara snäll och lägga upp en snygg design? kan du det Clara? :))

Jag lägger allafall in ett par sjukt träffsäkra videor från Lilla Bloggen. William :) <33





Hahah, ni måste kolla!

Och denna är ju helt bäst! min favorit video av honom tror jag! :D ↓



xD

// Anja ♥

meningslöst till 1000

justee, fyller år om en månad o en dag, öhm.. hade inget mer o säga ? Hejdå



// Clara ♥


yeyey

Har massa jag kan lägga upp här, tror jag, men gör inte det just nu, typ hah, men iaf, kollade lite på youtube, oså kollade jag en video, och ja, jag o min humor.. jag skrattade iaf riktigt mycket när jag kollade på denna, hah, så slänger upp videon här så måste ni kolla ! ;)

Lite naglar osv, hah





// Clara ♥

Ninerna :3

ja, skrev ju i ett inlägg att vi skulle köpa ny bur o flytta in kitty i lekstugan osv, o det har vi nu gjort, så här kommer lite bilder :)



Kittys, dock har hon stökat till rätt mycket, haha ;)



Nyfiken tjej :3



Fina Felicia <3



Felicias bur :)



awiie !





Fiiinaste flickan !



hur sööt?





Liite nära kanske ? :(







bebis





söta flickor :3

Snart ska jag på dansuppvisning, pusshej


// Clara ♥

Dagens skratt xD

HAHAHAHAHAHAH, alltså, tror jag dör lite xd

Kollade på bilddagboken/dayviews, i en failbilds grupp, så är det en som lagt upp en bild från en artikel i aftonbladet.

Såhär står det:


Knockar Neymar, - Med apelsin

Skandal scener i Bilivia i natt

Brasilianske supertalangen Neymar, 20, fick frukt och stenar kastades mot sig i nattens Copa Libertadores-möte med Boliviar.
Till slut knockades han - av en apelsin.

-Det är sorgligt att spela här i Bolivia, säger Santos tränare Muricy Ramalho.

Det var i den 78:e minuten, när Neymar var på väg ner mot hörnflaggan för att slå en hörna, som han träffades av apelsinen - rakt i ansiktet.

Brassestjärnan blev liggande och på nolltid skyndande såväl vårdpersonal som poliser till platsen.

Domaren Enrique Osses, Chile, övervägde att avbryta matchen, men lät spelet fortgå när Neymar – förhållandevis snabbt – kom upp på benen igen.

Santos-forwarden attackerades av frukter och stenar under hela matchen, och Bolivars hemmapublik gjorde allt för att störa gästernas fixstjärna.





HAHAH alltså, det var det roligaste på aslänge, hahahahahah xd







HAHHA omg, synd man inte fick se när apelsinen kom flygandes D: xd


// Clara♥

Valborg :D

på valborg här i ekhåla så är det ju ryttarspel, med hästar osv, o då fotade jag lite, sen åkte vi till campingen o kollade fyrverkerier ;)




Vårprinsessans snygg-snygga häst :)



Ramona o Otilia.



Rasken o privathäst



ROOMPA o privathäst ;)





Kadrillj (Stavning ? )






Vintergreven o Rutger,




Carmen :3



Fina pricken :)



Kadrillj :)





Fin liten Nordis tror jag, med fööl i magen :3



Asfin solnedgång! :)



närbild ;)



första kulglassen i år :3



Fyrverkeri







såå.. vissa bilder är skit kvalité, bilderna blir så stora o fula här ju, o pallar inte ändra xd

Inlägget kom idag ist, som ni märkte, hann klart med halva inlägget igår typ, så ;)



// Clara ♥

klänning.... ?

Idag var vi i Jkpg, o jag skulle köpa en skolavslutningsklänning, vi gick där på stan o letade, men hittade ingenting :/ Så vi åkte upp till A6, hade rätt bråttom för Ida skulle hem till sin kompis, så mamma o jag sprang lite snabbt in på H&M, o jag hittade 2 snygga klänningar, blev helt kär i den ena ♥__♥ iaf, så skulle jag prova dom, o då märker vi att det var aaaslång kö till provrummen, o vi hann inte, så fick hänga tbx klänningarna igen, o åka hem, så det blev ingen klänning i vilket fall :/ Men mamma o jag ska dra till Nässjö till H&M där o kolla på torsdag, hoppas verkligen dom finns där alltså, blir sjukt besviken annars, plan B isf skulle va o beställa, enligt mamma, men vet inte om jag vågar, det kan ju bli så fel när man inte får prova innan :o Aja, får se ;)

Btw, först gick vi typ 3 sek på torget där, det var typ massa stånd oså, o mamma köpte ett par äkta converse för 300 kr! :O rosa, så får väl flirta lite med mamsi så kanske jag får låna dom ibland ;)


Har hittat min sladd nu, så kommer massa bildinlägg nu, så många jag hinner iaf :)



// Clara ♥

Chilla mannen !

Ligger och softar i sängen och lyssnar på min nya favorit Olly Murs. Hans nya låt, Heart skips a beat, ääger! Likaså Dance with me tonight. :) Så, lyssna på honom vet ja! Annars så känner jag mig väldigt osocial! Som vanligt på helgerna. Orkar inte, och har inte tid att vara med kompisar. Eller, egentligen, men är för lat för att ta tag i det är nog mer sant! På torsdag är min lyckodag! Då ska jag till Nässjö och äntligen ta bort min tandställning! :D har ju haft räls nu i lite mer än ett år. Jag blev lite besviken när dom berättade att jag skulle behöva ha ngn slags skena, genomskinlig då, över tänderna i en månad typ.. jag hade nog förväntat mig att få vara helt fri från jobbiga saker i munnen! Men men, det blir jag ju allafall till skolavslutningen den 14 juni! :) det är ju väldigt snart asså, gud vad man kan längta. Men först ska jag längta efter våran utlandssemester till Rhodos som jag skrev lite om i förra inlägget! :) två veckor kvar nu. Det närmar sig sakta sol och bad. Folk säger att det är lyllo mig som blir brun lagom till skolavslutningen, och ja det skulle ju kunnat vara möjligt. Men nu har vi ju bara detta lilla problemet att jag inte blir brun. Utan röd. Och sen fjällar jag, och blir typ lika vit sim jag var innan igen! :/ bajs. Det är så orättvist att vissa blir negrar och andra får fortsätta vara bleka som albinos! ;o Glad vår :) så säger man men det gör jag. :) xoxo //Anja

Update..

Hejhej :) nu är det ÄNTLIGEN HELG! jag har vart så trött denna veckan.. har pollenallergi och förkyldning, så. ;)

Vädret denna veckan har ju varit helt underbart! men nu idag blev det lite sämre.. :/ hoppas helgen blir fin så man kan fortsätta sola o va ute! <3

På söndag är det bara 2 ynka veckor kvar tills jag åker till Rhodos, som är en Grekisk ö, för dom som inte vet vart det ligger. ;) jag längtar asmkt, har aldrig varit utanför sverige. eller jo, ah, Danmark då, men det räknar jag typ inte. :p hoppas att jag hittar en snygg originell klänning till skolavslutningen där. :) och som Clara skrev innan så räknade vi väl ut att det var ungefär 30 dagar kvar (helger borträknade) tills det är skolavslutning! :D det kommer nog gå jättensnabbt, brukar göra det, även om det känns segt just nu liksom..

Imon ska jag upp vid 9, säljer ju expressen. tror jag ska sluta med det innan sommarlovet, för vem orkar gå upp då liksom? vill ju soova läänge! ♥

Just nu ligger jag och kollar på Wermland Forever på tv3play. brukar ngn kolla på det?
Päronen låter mej nt vara uppe satt jag kan kolla på det när det går på TV.

Okej, snart kommer detta bli långtråkigt att läsa., men HÅLL UT! snart klar! ;)

Clara och jag har nu blivit träningsnördar. Jaa, ni läste rätt. För er som känner oss, låter detta förmodligen jättekonstitgt eftersom vi har rent ut sagt hatat sport typ hela våra liv. Ah främst bollsporter då.
Men nu hare vi börjat gymma och springa lite smått. Känns faktiskt jättebra.
Man blir skönt trött efteråt. :)

Nu ska jag avlsuta updaten här tror jag.

Ha det bra, och håll ut, för snart är det sommarloov! ♥

Kram!
// Anja



Rhodos. :)




SOL

Hihi, förlåt att det har blivit dåligt med bildinlägg, hittar fortfarande inte sladden till kameran :/

Iaf, har vatt lika soligt idag, och igår också för den delen, idag var det 20 grader i skuggan o strålande sol, hur skönt?! har blivit lite röd, var ute rätt mycket idag i skolan, men får hoppas det lägger sej o jag blir brun där ist ;)

Igår var Anja o jag, först så åkte vi o gymmade, hah, tro det eller ej ;) o sen åkte vi hem, och sprang runt sjön, vi tror vi har fått nån smäll i huvudet, för några veckor sen "hatade" vi att röra oss mer än nödvänigt, hah, men iaf, det var väldigt skönt, dock lite varmt, menmen, man ska ju inte klaga nu när våren/sommaren är på gång :)
efter att vi hade kommit in sen så la vi oss ute o solade, o där låg vi i stort sett resten av dagen, hah, skönt! :)

Anja o jag räknade ut att det är... ungefär 30 dagar kvar i skolan bara, kan det stämma ?! :o hoppas det iaf! ;)


Nä nu har jag inte så mycket mer att säga.. eller jo, Vi har köpt en ny kaninbur, av Rebecka i klassen! en tvåvåningsbur, den ska förmodligen Felicia ha, sen ska vi fixa till lekstugan till en stor bur till Kitty, tror hon kommer gilla det, väldigt stort får hon det iaf, sen vet vi inte om vi så småningom gör om lekstugan till två burar, så båda får plats, o sen fixar nån liten gård utanför, så kan dom springa o gräva oså, men det blir isf i sommar typ :)

Bild kommer väl på båda burarna sen när kaninerna har flyttat in ;)



// Clara ♥

RSS 2.0